Om Qigong

Min kärlek till Qigong väcktes när jag personligen upplevde hur potent och helande Qigong är. Efter att ha letat i åratal efter något som kunde lätta smärtan från en ryggskada samt fibromyalgi var det nästan ofattbart hur snabbt jag fick resultat. Jag tillbringade sen flera år på Bali där jag studerade som lärjunge under Master Tevia Feng, samt arbetade som Qigonglärare. Jag är även certifierad hälsovägledare samt kostrådgivare och tycker om att sammankoppla österländsk och västerländsk teori i mina lektioner.


Vad är Qigong?

Qigong är ett mångtusenårigt system för att uppnå och bevara hälsa. Det är en del av TCM (Traditional Chinese Medicine), och genom rörelser och andning kan vi läka oss själva och hjälpa oss uppnå vår personliga maximala potential. 

Qigong ser hela människan och tar hänsyn till både fysiska och psykiska aspekter till vårt mående och hjälper oss att lösgöra stagnationer och balansera oss.


Träna Qigong med Sanna Fo

Träna Qigong i grupp via Zoom, och lär dig så småningom hela "set" som du med fördel kan göra själv varje dag för bibehållen hälsa. Alla kurser läggs till i en app så du alltid kan repetera och fördjupa din kunskap. Du har tillgång till appen så länge du har ett giltigt träningskort.

 Köp din kurs i Qigong här

Om du har specifika problemområden du vill jobba med kan du boka privatlektioner. En privatlektion kan även hjälpa din personliga träning snabbare framåt.