Integritetspolicy

På Sanna fo värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd, t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag.

Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller om du vill veta vilka personuppgifter vi har lagrade om dig som kund på contact@sannafo.com.

 

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG SOM KUND?

 

För att kunna hantera köp- och beställningar

  • För- och Efternamn
  • Adress för leverans
  • E-mail för orderbekräftelse och leveransinformation
  • Betalningsinformation för att kunna genomföra köpet
  • Köpinformation (t.ex. Vilken vara som har beställts eller om varan ska levereras till en annan adress)
  • Användaruppgifter för Mina sidor (endast medlemmar)

Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra vår del av avtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan vår del inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig köpet.

Lagringsperiod: Till dess att köpet har genomförts (inklusive leverans och betalning) och för en tid om 36 månader (3 år) i syfte att kunna hantera eventuella reklamation- och garanti ärenden.

 

För att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser.

  • För- och Efternamn
  • Kontaktinformation (Adress, e-mail, telefonnummer, etc.)
  • Betalningshistorik
  • Betalningsinformation
  • Uppgift om köptidpunkt, eventuellt fel/klagomål.
  • Din korrespondens
  • Användaruppgifter för Mina sidor (endast medlemmar).

Nödvändig hantering för uppfyllande av företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet, vilka kan kräva framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelser vid t.ex. en defekt eller hälsoskadlig produkt).

Lagringsperiod: 7 år enligt bokföringslagen.

 

Klarna betalsätt

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

Sök i butiken