Om oss

Vårt uppdrag

Sanna fo är mer än bara ett design- och smyckesföretag med en stark miljöprofil. Vi tar vårt uppdrag längre och strävar efter att vara ett företag som tar ansvar för hur vi påverkar samhället och de sociala strukturer vi lever i. Vår kärna och hjärta ligger i att lyfta inspirerande kvinnor för att visa att det går att leva enligt sina egna val utanför strukturer och påtryckningar utifrån. Vi vill göra ett positivt avtryck i världen genom vårt företagande och har därför tre fokusområden vi bygger vår verksamhet kring.  

 

Design för bad ass kvinnor som inspirerar till förändring

Inspirationen för våra handgjorda smycken kommer från riktiga, badass, kvinnor och deras fantastiska personligheter och inspirerande livsval. Vi vill överföra den rebellkraften när du bär våra smycken och att det driver dig att utmana dig själv, normer och att vara starten för intressanta samtal.

Varje smycke är döpt efter den fantastiska kvinnan som designen var inspirerad av som I sin tur valt en organisation som hjälper kvinnor runt om I världen att förbättra deras liv. En del av vinsten per sålt smycke går till den dedikerade organisationen och är en stor del av vårt give back program.

 

Företagande för boss ladies och positiva förebilder

Vi vill göra ett positivt avtryck i affärsvärlden genom vårt företagande. Genom att samarbeta med talangfulla kvinnor, inspirera varandra att vara de boss ladies vi är och vårt give back program, vill vi få fler kvinnor och stärka deras roll i entreprenörskap och företagande.

Vi använder oss även av vanliga kvinnor som modeller och vi siktar på att visa hela spektrat av skönhet och inte enbart en ouppnåelig skönhets standard. Vi kämpar för att förändra hur kvinnor framställs I media från att vara ett objekt till subjekt.

 

Slow fashion för en hållbar miljö

Vi är ett slow fashion företag som designar för hållbart mode. Vi strävar efter att ha så liten påverkan på miljön som möjligt i allt från framställning av produkter till förpackningar och fraktlösningar.

Vi tycker att det är en självklarhet att välja ekovänliga produkter och vill göra det tillgängligt för alla. Detta är dock svårare än vad en kan tro och vi är inte riktigt där vi vill vara än, men vi fortsätter jobba aktivt för att minimera vår miljöpåverkan steg för steg.

Sök i butiken