Leveransvillkor


FRAKT

Sanna fo erbjuder gratis frakt för beställningar inom Sverige!

Vi skickar alla beställningar via PostNord Sverige AB.

Beställningar över 500 SEK skickar vi Rekommenderat (REK) vilket betyder att de är spårbara och för att hämta ut beställningen på utlämningsstället krävs uppvisande av giltigt ID handling. Var därför noga med att ange rätt information och att all stavning är rätt, annars kan det uppstå problem vid hämtningen av paketet.


LEVERANSTIDER

Leveranstid beräknas vara 2-5 arbetsdagar inom Sverige.

Våra smycken är handgjorda vilket kan medföra att det tar upp till 5 dagar innan vi kan skicka din beställning. Vänligen ta med detta i beräkning utöver leveranstiden via PostNord.

Skulle du behöva din beställning till ett specifikt datum, kontakta oss på contact@sannafo.com, och vi kommer göra vårt bästa för att möta dina önskemål!

 

RETURER

Vid retur av Produkt(er) vänligen kontakta Sanna fo på contact@sannafo.com innan du skickar för att retur ärendet ska hanteras korrekt för båda parter.

Vid retur står Kunden för returkostnaden och ska skickas rekommenderat (REK) om värdet av produkt(er) överstiger 500 SEK.

Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Spara alltid fraktsedeln tills returen är avklarad.

 

Returadress:

Sanna Fo
Slöjdgatan 8 b
214 21 Malmö
Sverige

 

OUTLÖSTA PAKET

Om du som Kund inte hämtar ut den/de Produkt(er) du beställt debiterar Sanna fo Kunden en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för Beställningen.

Sök i butiken