Må bättre med Breathwork

Upplev kraften i Breathwork, antingen på plats eller via Zoom! 

Följ med på en inre resa där andning, ljud, musik och coaching hjälper dig att komma in i en mild hypnos som öppnar dörren till ditt undermedvetna. Låt ditt "monkey mind" tystna och ge dig själv chansen att bearbeta och läka undanträngda minnen och trauman som påverkar ditt välmående idag.

Olika teman

Våra Breathworkresor har olika coachande teman. Välj det tema som talar till dig, det finns inget rätt eller fel om vilken du ska börja med.

Vill du vara med på flera Breathworks kan du välja olika resor men du kan även andas till samma tema flera gånger. Det finns många lager i oss och du kommer inte uppleva samma sak oavsett vilket tema du väljer.

Teman

Släpp på allt som inte längre tjänar dig och lev ett friare liv!

Letting Go är speciellt utformat för dig som kämpar med att släppa taget, till exempel om händelser från det förflutna, känslor av ilska, sorg, skuldkänslor eller ett dömande gentemot dig själv  eller andra.

Resan hjälper dig som vill hitta en djupare mening och ett ärligare syfte med ditt liv. Genom att släppa på dina mönster och system, som du inte längre har nytta av, ges du istället möjlighet att hitta tillbaka till din äkta kärna och själ.

Möt och ge ditt inre barn chans till läkning! 

På denna resa tar vi oss an fem vanligt förekommande upplevelser under barndomen som ger avtryck i vuxenlivet. Du kanske har upplevt alla, någon enstaka eller så är du bara nyfiken på vad ditt inre barn vill kommunicera.

Denna resa passar även dig som upplever dig haft en harmonisk barndom, men som erkänner att ett barns upplevelser påverkar vuxenlivet. 

Vi kommer att andas oss genom känslor av:

  • tidigt separation från kärlek
  • att vara avvisad
  • att vara övergiven och ensam
  • ​skuld och skam
  • brist på närvaro & kärlek

Dessa avtryck kanske inte visar sig som faktiska minnen utan manifesterar sig i vårt vuxenliv genom utmaningar som offermentalitet, svårigheter med förtroende och intimitet, medberoende, problem i relationer, känslomässig obalans, ångest, depression eller liknande. 

Denna resa kallades tidigare "Barndomens Sår" men ändrades då det namnet är lite missvisande. Den är även för dig som inte upplever dig ha djupa sår och trauman från barndomen.

Hitta och stärk din sanna essens och potential!

Att trauman ärvs från generation till generation finns det inte längre någon tvekan om. Du bär på tidigare generationers sår och de kan påverka ditt vardagliga mående vilket kan bidra till att du upplever ångest och stress, går in i dysfunktionella relationer, lever med beroenden och ibland reagerar oförklarligt "överdrivet" i olika situationer. 

Denna resa är för alla som vill befria sig från intergenerationella trauman och klippa av banden till sina förfäders trauman och bryta cykeln av att föra över trauman till kommande generationer.

Olösta intergenerationella trauman kan manifestera sig som kronisk ångest, depression, svårighet att skapa sunda relationer och vara närvarande i livet. 

Bryt cykeln av ärvt beteende och skriv om din berättelse, återställ harmonin inom dig och skapa ett arv av styrka och frihet till kommande generationer. Befria dig från lidandets cykler och bana väg för en ljusare framtid.

Hitta lugnet i vardagen!

En lugn meditativ resa för att minska stress och ångest. Vi använder oss av flera olika lugnande andningstekniker som aktiverar det parasympatiska nervsystemet. Andningstekniker som du kan ha stor nytta av i ditt vardagliga liv under stressade perioder.

Med en kortare mild aktiverande andning får du testa och lära dig hur enkelt du kan förflytta dig mellan den sympatiska (kamp och flykt) och parasympatiska (lugn  och vila) delen av ditt nervsystem enbart med hjälp av din andning. Det här kan vara speciellt värdefullt för dig som lever med ångest och/eller lätt blir stressad.

Det här är en resa som även passar dig som vill processa och integrera vad som kommit upp under en Transformational Breathwork Journey med aktiverande andning.

Öppna upp ditt sinne för nya möjligheter!

Denna meditativa resa är för dig som vill hitta ett inre lugn och undersöka vad som begränsar dig att leva ditt liv fullt ut.

Du kommer få prova flera andningstekniker för att aktivera det parasympatiska lugnande nervsystemet. Andningstekniker som du med fördel kan ta hjälp av när du vill lugna ditt nervsystem till vardags.

Det här är en resa som även passar dig som vill processa och integrera vad som kommit upp under en Transformational Breathwork Journey med aktiverande andning.

Flera dimensioner av ljud som stöd

9D Breathwork består av flera dimensioner av ljud, coaching och andning. Det hjälper dig att fortare komma i ett djupare hypnotiskt medvetandetillstånd och öppna dörren till ditt undermedvetna där du tillåts se dina inre mönster och system. 

Det är otroligt effektivt för att bearbeta små och stora trauman.

Vara med på plats eller via Zoom?

Vissa uppskattar att kunna ta del av de Bodyworks som vi erbjuder dig som är på plats och det kan ibland vara skönt med en hand på axeln om starka känslor kommer till ytan. Andra vill hellre vara hemma i sin egna trygga vrå. Det är helt individuellt och båda möjligheterna finns.

Sagt om Breathwork

Branco Stojanovic

Jag blev rekommenderad av en vän att testa en ny utmaning, då jag har aldrig tidigare testat på något liknande. Jag fick förklarat att det rör sig om andning, och jag var lite skeptisk till att andning skulle ha någon effekt på mig. Men oj så fel jag hade! Jag är överraskad och lite chockad att jag redan första gången kunde få sån här upplevelse. En helt ny upplevelse. En helt ny värld öppnade sig för mig. För mig var det som att vara under hypnos, men ändå ha kontroll. Det är den bästa känslan jag någonsin haft. Jag var mörbultad och svettig, men med en sån härlig känsla efteråt. Jag kände mig lätt och fri, som att jag lyft bort en sten från mina axlar. När jag kom ut i bilen kände jag att jag måste göra om det igen. Det är liksom beroendeframkallande, den här känslan efteråt. Jag vill lyfta bort fler tunga stenar 😊

Lotta Stjernström

Breathwork är en metod som verkligen fungerar för mig och jag tycker det är fantastiskt!  Det är en del jobb med andningen, men efteråt är det så värt det. Man får en tystnad i sitt huvud som är väldigt befriande. Jag känner mig lugn och harmonisk och framför allt genuint glad. Jag har påbörjat en resa tillbaka till den jag i sanning är: En fri och lycklig människa.

Metan Holmgren

Jag är helt tagen av Breathwork. Den är så kraftfull och enorm, fått mig mer harmonisk, tagit mig till en ny nivå och ger mycket energi i min vardag.