Qigong & Breathwork när det passar dig

Söker du efter en träning som inte enbart ger dig en starkare och smidigare kropp utan som också låter dig komma närmare själv, hitta ett större inre lugn och fokus? Då är Sanna Fo's app för dig! Botanisera bland ett överflöd av Qigonglektioner och upptäck vad daglig andningsträning kan göra för ditt välmående.

Qigong när och var du vill

Lär dig Qigong i din egen takt! I appen finns flera olika Qigong Set och hundratals videos i olika svårighetsgrader. Du börjar med att lära dig grundläggande Qigongteori, rörelse och så småningom synkroniserar det med din andning. Allt eftersom du utvecklas läggs fler detaljer till för att gå djupare i praktiken.

Andas för din hälsas skull!

Tryck på reset av ditt nervsystem med hjälp av din andning och upplev skillnaden i din vardag. Var med på fyra veckors challenge med fyra olika andningstekniker för mer glädje, mindre stress och bättre fokus. Använd lugnande andningstekniker för god sömn och ta del av teori om hur du andas bäst för din hälsas skull.

Sagt om Sanna Fo's App

Bodil Ferngren

En så bra App, som jag använder mig av nästintill dagligen. Appen’s innehåll med en mängd olika Qigong- och Breathworkpass, gör det så roligt och utvecklande att träna utifrån vad jag känner att jag vill och behöver just den dagen.
Endera castar jag upp passet jag vill göra från appen till teven vilket nästintill ger en känsla av att vara med på ett live-pass med Sanna.
Eller så tar jag med mig mobilen med appen i ut i naturen och med iPods i öronen är det bara att hänga med i passet jag valt. Ibland tar jag istället med mig en liten högtalare ut och då kan jag göra passet och samtidigt uppleva naturens musik.
Fantastiskt, magiskt men framförallt så enkelt!

Jag har tränat med Sanna sedan hösten 2021. Efter att insjuknat i Covid juni 2020 fick jag stora problem med mina muskler, och började då leta efter alternativa metoder för att läka och få min kropp i balans. Hade sen tidigare funderar på Qigong.
Jag fann då Sanna på sociala medier och fick möjlighet ta del av hennes resa för att läka sin kropp. Vilket väckte mitt intresse, och jag startade min Qigong-resa.
Qigong och Breathwork har skapat harmoni i min kropp och flödet i mina meridianer är igång igen. Men det måste underhållas därav har appen varit så behjälplig. Tänk vad känslor som fastnat i kroppen kan stagnera oss!

Sanna är en fantastisk, duktig, kunnig och inspirerande instruktör. Min varmast rekommenderar till Sanna och hennes fantastiska App.
Vad vore livet utan Qigong och Breatwork!

Lotfi Heuman

Jag har följt programmet Breathwork - 4 veckors Challenge efter att ha fått tips om att andningen kunde hjälpa mig att skapa lugn efter en lång period av stress och oro. 

Jag märkte positiva effekter av breathworken väldigt tidigt. Det blev en helt annan start på dagen när jag började morgonen med breathwork; det skapade ett lugn i sinnet och jag upplevde att tankarna inte for omkring lika mycket redan efter ett par dagar. Jag märkte snabbt av detta lugn även vid andra tillfällen då jag vanligtvis brukade bli orolig eller stressad.

Efter att genomfört en vecka med breathwork var det som jag hade tränat upp förmågan att släppa oron tidigare. Den största skillnaden var att det negativa tankegångarna inte stannade kvar i fokus alls lika länge, att det blev lättare att upptäcka dem och sen släppa dem.

Jag tycker även att själva stunden då jag genomförde de olika passen med breathwork var oerhört avslappnande och sköna och har använt mig av dem som ett sätt att tanka energi eller bara ta en paus från vardagen.

Viktoria Sjöström

Dryga 3 år har jag nu tränat med Sanna. En fantastisk tränare som lugnt och metodiskt guidar en igenom rörelserna så vem som helst kan häng med. Appen är bra gjord och gör det lätt att träna var och när helst man vill. Med många olika pass, längd, svårighetsgrader , meditationer och även olika andningstekniker att välja bland och fördjupa sig i.

Det är en underbart skön Qigong som fått min huvudvärk att släppa flera gånger, mina onda knän har hjälpts och mina rygg och nackproblem har förbättrats. Jag är allmänt mer rörligare och smidigare i kroppen.

Det är så otroligt skönt att göra ett pass efter en hektisk dag eftersom det alltid infinner sig ett stort lugn i både kropp och själ. Kan varmt rekommendera denna träning. 

Marita Baekkelund

Jag har tränat qigong med Sanna i 2 år nu, via zoom och i hennes app som gör att jag kan träna var och när jag vill. I appen finns många olika klasser att välja på, långa, korta, långsamma och snabba.
Jag har lärt mig att känna in vad min kropp behöver för dagen. Jag blir starkare och rörligare i kroppen och jag känner energin i mig och omkring mig.
Sanna guidar mig i qigong både teoretiskt och praktiskt. Att landa i qigong gör mig lugn i sinnet och stark i kroppen

Eva Sperling

Qigong har verkligen en djupgående effekt på mig. Känner att jag jobbar med hela kroppen och hela sinnet. Sanna ger oss så fina verktyg och jag gör allt för att inte missa hennes live-lektioner via Zoom. Appen med allt inspelat material gör att jag har med mig qigongen var jag än är. Den är guld värd.
Tack Sanna för allt du gör.

Anna Örtnäs

Sannas Qigong gör mig lugnare, starkare och gladare. Gladare eftersom jag får bättre koll på min kroppskännedom. Med Appen har jag möjlighet att träna när det passar mig; perfekt för att komma ner i varv efter jobbet.

Breathwork vill jag varmt rekommendera. Med enkel andningsteknik får jag uppleva en spännande och omvälvande resa som bara har börjat. Breathwork har gjort mig till en modigare person i vardagen med tydligare mål.

FAQ

Jajemän! Du får kvitto direkt efter köp.

Är din arbetsgivare ansluten till Benify eller Epassi så köper du din prenumeration där. Du får efter köp ett mail inom 24h med en kod för att aktivera i appen. Vi behöver skapa den koden manuellt därav kan det vara några timmars fördröjning.

Nej det är ingen uppsägningstid. Vill du avsluta eller pausa din prenumeration gör du det genom att skapa ett konto här i webbshoppen, loggar in och där kan du administrera din prenumeration.

Du kan inte pausa mitt i en period utan den perioden du köp löper hela tiden ut men ingen ny dragning görs.

Ta ner Sanna Fo's app från App Store/ Google Play.

Vill du hellre använda webbläsare i dator kan du se alla videos här: https://sannafo.passion.io/

Användarnamn: Samma emailadress som du väljer här i webbshopens kassa. 

Lösenord: Får du skickat i mail (kommer från passion.io). Om du redan har ett app-konto loggar du in med det lösenordet.

Du får ett mail automatiskt skickat till dig efter köp med information om allt du behöver veta. Kolla skräpkorgen om du inte ser mailet.

Än så länge finns det enbart inre resa med lugn meditativ andning. Planer finns på inspelning men vill du ta del av Transformational Breathwork idag så hittar du de vi erbjuder under Breathwork. Där finns det flera olika städer och Zoom att välja bland.