Köpvillkor


DEFINITIONER

”Avtal” avser dessa Användar- och försäljningsvillkor.

”Sanna Fo” avser Susanna Jakobsson AB, org. nr. 559114-0545, Slöjdgatan 8, 214 21 Malmö, som är leverantör av de Produkter som tillhandahålls på Webbplatsen.

“Webbplatsen” avser Susanna Jakobsson AB´s webbplats http://www.sannafo.com

”Kund” avser den part som beställer Produkter på Webbplatsen.

”Beställning” avser varje beställning/order som görs av Kunder via Webbplatsen.

”Produkt(er)” avser de produkter som tillhandahålls till försäljning på Webbplatsen och som levereras av Susanna Jakobsson AB.

   

  PRODUKT

  Sanna fo säljer sterlingsilver och guldpläterade sterlingsilver smycken som är handgjorda och kan därför variera i utförande.

  Sanna fo säljer även Qigongkurser och prenumerationer på Qigongträning.

   

  BESTÄLLNING & AVTAL

  Sanna fo ingår inte avtal med personer under 18 år.

  Beställning görs via Webbplatsen då Kunden placerar Produkt(er) i “varukorgen”, väljer betalsätt, och klickar på “bekräfta köp”.

  Sanna fo förbehåller sig rätten att neka en beställning/order.

   

  PRISER

  Samtliga priser på Webbplatsen är i svenska kronor och inklusive 25 % moms på smycken, samt 6 % moms på Qigongkurser.

   

  BETALNINGSALTERNATIV

  Sanna fo erbjuder Klarna och kortbetalning som betalningsalternativ.

  Klarnas betalningsalternativ:
  Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  ● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

  ● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

  Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

  För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

  Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

   

  ÅNGERRÄTT & REKLAMMATION

  Kunden kan ångra sitt köp inom 14 dagar efter att Beställningen är mottagen (distansavtalslagen) och få full återbetalning på köpet, frakten för retur får Kunden själv bekosta. Produkten måste vara oanvänd och i sin originalförpackning för att detta ska gälla.

  Reklamation görs om Produkten anses vara felaktig, dvs att den inte motsvarar vad som är avtalat gällande art, mängd, kvalitet, andra egenskaper och förpackning. Reklamation av produkt(er) måste ske inom rimlig tid efter det att fel på varan upptäckts, rimlig tid anses vara inom 2 månader.  

  Vid reklamation kontakta Sanna fo först på kontakt@sannafo.com

  Efter tre (3) år förlorar Kunden sin rätt att göra gällande fel i Produkten, förutsatt att ingen garanti med längre frist givits.

   

  OUTLÖSTA PAKET

  Om du som Kund inte hämtar ut den/de Produkt(er) du beställt debiterar Sanna fo Kunden en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för Beställningen.

   

  RETURER

  Vid retur av Produkt(er) vänligen kontakta Sanna fo på kontakt@sannafo.com innan du skickar för att retur ärendet ska hanteras korrekt för båda parter.

  Vid retur står Kunden för returkostnaden och ska skickas rekommenderat (REK) om värdet av produkt(er) överstiger 500 SEK.

  Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

  Spara alltid fraktsedeln tills returen är avklarad.

   

  Returadress:

  Sanna Fo
  Slöjdgatan 8 b
  214 21 Malmö
  Sverige

   

  TVISTER

  Vid eventuella tvister som vi inte lyckas lösa följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag. För information om vilka rättigheter du som har som konsument rekommenderar vi dig att besöka Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se