Qigong Challenge

Starta 2022 med en helhetsträning som ger dig ökat välmående, mer energi och en starkare och smidigare kropp! Lär dig hur du kan använda olika Qigongrörelser för att läka din kropp, centrera ditt sinne och balansera känslor.

Häng på Qigong Challenge mellan den 25 januari och 8 mars, där du kommer att få lära dig

  • hela 5 Element Qigong Set
  • om 5 element theory, ett av fundamenten i kinesisk medicin, och praktiskt koppla den till Qigongövningar
  • Qigongmeditation
  • olika andningstekniker
  • Qigong Healing Sounds

Du kommer att bli utmanad att praktisera Qigong varje dag (möjlighet att välja korta eller långa pass), och möjlighet att vara med i en sluten Facebook grupp där du kan ställa frågor och där vi peppar varandra. Du kan också alltid maila mig direkt med frågor.

Det dynamiska 5 Element Qigong Set innehåller fem olika former, där varje form representerar ett element i kinesisk medicin och arbetar med dess associerade inre organ, relaterade meridianer och känslor. Varje form ger balans till de inre organen och ger ett smidigt flöde av Qi genom meridianerna. 

5 Element Set är enkelt att anpassa efter din förmåga och styrka just nu, vare sig du behöver ta det lugnare eller om du villl ha något fysiskt utmanade. Vi praktiserar alltid Qigong utifrån våra egna förutsättningar och jag visar er i lektionerna hur övningarna anpassas. Har du någon specifik skada kan du alltid maila mig och få extra hjälp med vad du ska tänka på.

Vi kommer att fokusera på ett element per vecka och du får varje tisdag tillgång till flera inspelade videos. Vi kommer även att ha live workshops via Zoom där jag hjälper er och korrigerar rörelserna för att ni ska få maximal effekt. 

  • Workshops 12/2 och 26/2 klockan 11.00, samt 8/3 klockan 18.00

Alla som har ett aktivt träningskort hos mig har tillgång till Qigong Challenge, ni kan alltså ta del av filmerna även efter 8/3 så länge ni har ett giltigt träningskort.

Qigong är godkänt för friskvårdsbidrag. Du som har Epassi kan köpa via dom och sen skicka din mailadress till mig!

Det har varit problem för vissa kunder med utcheckningen sista dagarna, framför allt genom klarna. Det går lika bra att Swisha mig för kursen till Swishnummer: 123 363 24 03 (Susanna Jakobsson AB) skriv din mailadress så skickar jag kvitto.

 För köp tryck här

Är du intresserad av Qigong?

Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev!

Sök i butiken